VITIS kozmetička linija proizvoda za negu kože

decembar 4, 2017 admin No comments exist

 

  
VITIS Mleko za telo (Rich)

VITIS mleko za negu kože tela. Glavne komponente RICH mleka su ulje semenki grožđa i kokosovo ulje. Ulje semenki grožđa čuva kožu od starenja, bogato je masnim kiselinama koje sprečavaju gubitak vlage i regulišu lučenje masnoće. Pogodno je kako za suvu, tako i za masnu kožu. Zbog svoje lakoće, lako se apsorbuje u koži. Masne kiseline koje sadrži kokosovo ulje, posebno laurinska kiselina, daju potrebnu vlažnost suvoj koži.
Mleko za telo Vitis
VITIS hidrantna krema

VITIS hidrantna krema pomaže koži u zadržavanju prirodne vlažnosti. Redovnom primenom koža je elastična, sa umanjenim borama i bez staračkih fleka. Doprinosi očuvanju pravilne funkcije zdrave kože, a kod oštećene stimuliše regenerativne procese.
Vitis hidrantna krema
VITIS Dnevna anti-age krema

Dnevna anti-age krema sadrži kolagen i elastin, koji u kombinaciji sa vitaminom E deluju efikasno na revitalizaciju i regeneraciju ćelija kože. Kolagen daje koži izdržljivost i čvrstinu, pa koža postaje otpornija na spoljašnje faktore. Elastin ima ulogu da kožu čini elastičnom i da joj pruža otpornost na pokrete.
Vitis dnevna antiage krema
VITIS noćna anti-age krema

Noćna anti-age krema sadrži retinol koji ima ulogu u uklanjanju mrtvih ćelija sa površine kože, kao u i u pospešivanju proizvodnje novih ćelija. Koža ima blistav i ujednačen ten, bez fleka.
Vitis active noćna krema
VITIS krema za ruke

VITIS krema za ruke veoma brzo oporavlja oštećenu i suvu kožu. Sama tekstura kreme je poput gušćeg gela i koža je brzo upija.
Vitis krema za ruke
Vitis mleko za suvu kožu 200ml i Vitis Rich mleko za suvu kožu 200ml

Vitis mleko za suvu kožu je namenjena za negu suve kože koja je najčešći kozmetički problem, osnovni simptom suvih dermatoza (ekcem, atopijski dermatitis kod dece, psorijaza, ihtioza…) kao i čest prateći simptom sistemskih bolesti poput dijabetesa, bubrežne insuficijencije, poremećaja tiroidne žlezde.

Vitis mleko za suvu kožu, hidrira, omekšava i kožu čini glatkom i elastičnom. Poboljšava zaštitnu funkciju kože i obnavlja kožu nakon štetnog delovanja isušujućih agenasa (sapuni, deterdženti, organski rastvarači…) i nepovoljnih uticaja spoljašnje sredine. Već posle prvog nanošenja smanjuje perutanje, svrab i osećaj zategnutosti

Namenjen je za svakodnevnu negu izrazito suve kože tela odraslih osoba.
Mleko za telo Vitis

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *